HUOM!
Keskustelufoorumi ei korvaa lääkäriapua! Kaikki viestit ovat vain käyttäjien omia mielipiteitä. Muutokset hoitosuunnitelmaan on tehtävä aina oman lääkärin kanssa!
Kriisitilanteessa soita Suomen Mielenterveysseuran kriisipuhelimeen 010 195 202 (päivystää arkisin klo 9.00-07.00, viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 15.00-07.00).

Psykiatrit

Yleistä keskustelua kaikesta mielenterveysongelmiin liittyvästä. Tänne myös keskustelut sairauksista, joilla ei ole vielä omaa aluetta.
Freni
Viestit: 68
Liittynyt: La 10 Helmi 2018, 12:56
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Psykiatrit

ViestiKirjoittaja Freni » Su 29 Huhti 2018, 13:18

Seinäjoen akuuttipolin asiakas ku joskus olin niin mulla oli lääkärinä Antti Mattila. Se on oikeesti pätevä psykiatri. Ja mukava. Se osaa kuunnella ihmistä ja kysyä oikeita kysymyksiä ja se tosissaan ymmärtää ja välittää potilaistaan ja haluaa auttaa. Se on empaattinen ja huumorintajuinen. Se on oikeessa paikassa töissä. Tai mistä mä tiedä missä se tällä hetkellä työskentelee niin en oikeestaan osaa sen työpaikkaa sen kummemmin kommentoida mut sanotaanko et oikeella alalla puskee duunia se jäbä kyllä. Joo se oli siis se jolle mä lupasin etten mä tapa itteeni. Ja hengissä ollaan edelleen. Niinku sanoin, pätevä kaveri oli se. Vaikka ei se siis mun kaveri oo tietenkään. Se on vaan semmonen sanonta. Luulisin. Mä kun en oikeen noita sanontoja osaa niin ei ehkä kannattais käyttääkään. Tai sitten voi käyttää tietty jos tarkentaa että se ei tarkoita sitä vaan se tulee tulkita toisella tapaa mitä siinä sanotaan. Siitä lekurista jäi mukava muisto vaikka ei sitä silleen ikävä oo koska ei mulla nyt oo enää tarvetta tavata psykiatria. Enkä mä haluaisi sitä siviilissä nähdä ja jutella sen kanssa niitä näitä koska se tuntuis tosi kummalliselta. Mutta sellainen positiivinen kokemus mulla on psykiatrian erikoislääkäristä. Vai oliko se vielä valmis vai vasta erikoistumassa, no aivan sama mitä oli ku hommansa osas.

Palaa sivulle “Yleistä mielenterveysongelmista”