HUOM!
Keskustelufoorumi ei korvaa lääkäriapua! Kaikki viestit ovat vain käyttäjien omia mielipiteitä. Muutokset hoitosuunnitelmaan on tehtävä aina oman lääkärin kanssa!
Kriisitilanteessa soita Suomen Mielenterveysseuran kriisipuhelimeen 010 195 202 (päivystää arkisin klo 9.00-07.00, viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 15.00-07.00).

Paniikkihäiriöaiheinen sarjakuva "Suuruudenhulluus"

Paniikkihäiriö, sosiaalisten tilanteiden pelko, yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, pakko-oireinen häiriö (OCD), dissosiaatiohäiriö, traumaperäinen stressihäiriö ym.
Circle of Fear
Viestit: 1
Liittynyt: Ma 03 Huhti 2017, 13:28

Paniikkihäiriöaiheinen sarjakuva "Suuruudenhulluus"

ViestiKirjoittaja Circle of Fear » Ma 03 Huhti 2017, 13:37

Hei!

Tässä sarjakuva, joka kertoo erään miespuolisen paniikkihäiriöisen tarinan sarjakuvan keinoin. Sarjakuvan päähenkilönä on fiktiivinen Otto Rajala, joka on saanut inspiraatiota tarinankertojan omista paniikkihäiriökokemuksista. Sarjakuvassa on mukana myös englanninkieliset käännökset.

"Miten näyttäytyä vahvana, jämäkkänä ja arvovaltaisena kirjailijanalkuna, jos kärsii paniikkihäiriöstä? Suuruudenhulluus on jyväskyläläinen nettisarjis miehen riittämättömyyden tunteista ja epäonnistumisen pelosta. Miten voi päästä paniikin toiselle puolelle?

Tarinankertoja Lasse Lindqvist & sarjistyö Viivi Rintanen/Hulluussarjakuvia 2017."

Tässä myös linkki Hulluusssarjakuvia-sivustolle, jolta löytyy myös lukuisia muita mielenterveyden ongelmia sarjakuvan keinoin käsitteleviä tarinoita.

Herättääkö tämä paniikkihäiriöisen miehen tarina ajatuksia?

Palaa sivulle “Ahdistuneisuushäiriöt”