HUOM!
Keskustelufoorumi ei korvaa lääkäriapua! Kaikki viestit ovat vain käyttäjien omia mielipiteitä. Muutokset hoitosuunnitelmaan on tehtävä aina oman lääkärin kanssa!
Kriisitilanteessa soita Suomen Mielenterveysseuran kriisipuhelimeen 010 195 202 (päivystää arkisin klo 9.00-07.00, viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 15.00-07.00).

Haku löysi 5 tulosta

Kirjoittaja Sekaisin
La 29 Loka 2016, 17:33
Keskustelualue: Lääkkeet
Aihe: SSRI-lääkkeet
Vastaukset: 5
Luettu: 1778

Re: SSRI-lääkkeet

- Mitä SSRI-lääkkeitä olet käyttänyt ja mihin vaivaan? - Venlafaxin, masennukseen ja ahdistukseen - Onko niistä ollut hyötyä? - Alussa tuntui auttavan, mutta nyt olen pitäny vähän taukoa, niin en kyllä huomaa voinnissa muutosta mihinkään suuntaan - Kuinka pitkän aikaa olet käyttänyt niitä? - noin vu...
Kirjoittaja Sekaisin
La 29 Loka 2016, 14:02
Keskustelualue: Persoonallisuushäiriöt
Aihe: Estynyt persoonallisuus
Vastaukset: 5
Luettu: 7536

Re: Estynyt persoonallisuus

Tunnistan itsenu tuosta ja diagnoosikin löytyy. Olen aina ollut hieman sulkeutunut, vaikea avata itseään edes kavereille. Aina tunne, että en riitä, että olen erilainen kuin muut, että olen huonompi. Vaikka mitään perusteita ei noille tunteille ole. Tykkään välillä olla ihmisten seurassa, välillä yk...
Kirjoittaja Sekaisin
La 29 Loka 2016, 13:56
Keskustelualue: Terapia
Aihe: Miten vaihtaa terapeutti/psykiatri/psykologi/hoitaja
Vastaukset: 4
Luettu: 5866

Miten vaihtaa terapeutti/psykiatri/psykologi/hoitaja

Mitä tehdä kuin ei vaan synkkaa. Ei pysty avautumaan. Ei kykene kertomaan pintaa syvemmältä. Keskustelut ovat niitänäitä, ilman hyötyä ja tuloksia. Mahdotonta sanoa päin naamaa, että en halua jatkaa hoitoa kanssasi. Kellään ollut tälläistä tilannetta? Miten toimit?
Kirjoittaja Sekaisin
La 29 Loka 2016, 13:51
Keskustelualue: Ahdistuneisuushäiriöt
Aihe: Kuolema
Vastaukset: 3
Luettu: 1221

Re: Kuolema

Ahdistaa. Välillä tulee täysin irrationaalisia pelkoja läheisten kuolemasta. Alan itkemään, ahditustun ja valtaisa suru valtaa mielen. Suurella todennäköisyydellä kukaan ei ole kuolemassa, mutta aivoni eivät sitä osaa ymmärtää.
Kirjoittaja Sekaisin
La 29 Loka 2016, 13:49
Keskustelualue: Ahdistuneisuushäiriöt
Aihe: Jatkuva ahdistus
Vastaukset: 2
Luettu: 1332

Re: Jatkuva ahdistus

Jatkuva ahditus hyvin tuttua. Mutta bentsoja jatkuvasti rouskimalla voi kehittää kyllä aika kovan riippuvuuden. Tosin riippuu ihmisestä, jos on taipumusta jäädä koukkuu, niin kannattaisi vähentää käyttöä. Ymmärrän toki, että ilman niitä, tuntuu että ei vaan yksinkertaisesti pysty elää.